Sunday, 11 September 2011

PATAHTUMBUHHILANGBERGANTI ~ myheart 2

kalau kita ni hot.semua org tergila-gilakan kita..
kalau kita ni hot semua orang nak berkawan dengan kita..
kalau kita ni hot semua orang sayangkan kita..
kalau kita ni hot sehari mest 10 sms masuk kat kita..
kalau kita ni hot mesti kita xpyh begging kat org.


tetapi kita ni xhot,rupa pon tak hensome, kaya pon tidak cuma ada sekeping hati ja yang ikhlas dan jujur.. 


ampa xmau semua nieh .. ampa xpenah pandang semua tuh... ampa xtergila-gilakan kami... hampa xmau berkawan dengan kami dah mcm dulu-dulu. hampa dah xsayangkan kami.. kami ingat lagi dulu hampa sllu jeles kalau kami cerita tentang orang lain, hampa marah bila kami kata ex kami nak berkawan dgn kami.. tapi lani xdah, hampa xcare dah pon tntang kami, kami rasa bila kami mati pon hampa xkan pi tengok kan.. kami nak hampa yang duluuuu... dulu hampa selalu sms kami, yang selalu take care n sayang kami.. :( .. tapi la ni,dlm sehari 1sms pon xdak dah, ucap gudnite pon xdah...


napa hampa buat kami mcm ni. dulu hampa yang bagi kami harapan.. hampa yang kata jgn lukakn hati hampa, hampa kata "tolong cinta n sygkan saya sepenuh hati awak" . " tolong jgn main2kan perasaan saya" . tapi lani hampa yang main2kan perasaan kami.. kami bukan anak patung yang hampa boleh main baling2, anak patung xrasa sakit.. tapi hati kami.. :'( ..


kami nak hampa tau 1 hal ja.. KAMI SAYANGKAN HAMPA. 

No comments:

Post a Comment